Cégismertető

Cégünk professzionális (ipari) takarítógépek (Fiorentini, Nilfisk), takarítóeszközök (Ready System, Pulex, Vialli, 3M), tisztítószerek (Kiehl, Clean Center, Tana) és higiéniai papírtermékek (Celtex, Horob Papír, Tork) magyarországi forgalmazását képviseli és segíti, így teremtve meg a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást.
Elsőrendű feladatunknak tekintjük a hazai igények kielégítését, kiváló szakember gárda és szervizhálózat folyamatos bővítését és továbbképzését, amely biztosítja a minden részletet kimerítő tanácsadást a korszerű takarítástechnológiák terén. Segítjük továbbá az adott helyen a legcélszerűbb és leggazdaságosabb technológiák, gépek, eszközök és vegyszerek kiválasztását.

TERMÉKCSOPORTOK:

A fontosabb termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük, hogy minél gyorsabb szolgáltatást és szélesebb választékot kínálhassunk, illetve munkatársaink is a legjobb képzésben részesülhessenek. így büszkén mondhatjuk, hogy a Horob Kft.:
  • Fiorentini importőr
  • Ready System importőr
  • Celtex importőr
  • Deleo lefolyótisztító importőr

Takarítógépek, tisztítószerek - Súroló automata - Celtex papírok - Álláslehetőség - Ajánlatkérés - Hírlevélre feliratkozás
© HoRob Kft. - Professzionális tisztítástechnológiák egy helyen.